Anke de Jong-Hoekstra, Oosterzee:
Wij hebben een super leuke dag gehad 2 juni! De vrijgezel heeft ook echt genoten! En wat een prachtige foto's! Echt een aanrader voor een leuk vrijgezellenfeestje met ook gelijk een mooi aandenken aan de dag!   

Maruschka Geurts, Rotterdam:
Was een superleuke middag! Bedankt voor de foto's!  Shoot & Bubbels was de highlight van het vrijgezellenfeest aldus de meiden :)   

Lisette Booij, Heerhugowaard:
Ontzettend leuke zaterdag gehad met 5 meiden bij fotostudio Blaauw! Zeker een aanrader, een gezellige en leuke sfeer. Complimenten aan de fotograve. Zou zo weer terug komen. Kan niet wachten tot het resultaat!

Marit Rodenhuis, Alkmaar:
Super leuke dag gehad zaterdag! De flessen champagne waren lekker hoor;)

Annemiek Laan:
Nog bedankt voor de gezellige middag van ons vrijgezellenfeest van één dag fotomodel. De foto's zijn echt mooi geworden en iedereen vond het super gezellig. Op naar het volgende vrijgezellenfeest!!

Annemiek, Daphne, Femke, Jelske, Maaike, Marjet, Michelle en Serena uit de kop van Noord-Holland:
De mannen hadden twee weken eerder al hun vrijgezellenfeest gehad en nu waren de vrouwen aan de beurt. Eerst lekker geluncht en toen met z'n alleen in de auto naar Volendam. We werden ontvangen met lekkere champagne en er hing meteen een gezellige en ontspannen sfeer. De verkleedpartij kon beginnen. Jacqueline en Piet hebben iedereen op z'n mooist op de foto gezet, met handige tips en trucjes. Je kan op zoveel verschillende manieren op de foto, dat het soms moeilijk is om te kiezen welke poses je gaat doen. Het was een super gezellige middag en iedereen heeft er onwijs van genoten. De foto's zijn erg mooi geworden. Op naar het volgende vrijgezellenfeest.

Susanne Verhoeff uit Dordrecht:
Champagne??? Om los te komen??? Dat bleek helemaal niet nodig. Met zo’n warm onthaal door Piet en Jacqueline voel je je direct al een fotomodel. Wij hebben dan ook een top avond gehad! Aanvankelijk was het wel wat onwennig, maar dat was van zeer korte duur. Hoe kan het ook anders als je tussen mensen staat die zo veel lol hebben in hun werk en er net als ons een gezellige avond van wilden maken. We zijn natuurlijk nieuwsgierig naar de foto’s, maar de voorpret en de lol tijdens de shoots hebben het voor ons al tot een onvergetelijke avond gemaakt. Piet, Jacqueline en visagisten bedankt daarvoor! Ons zie je zeker terug. Het is bijna een reden om te gaan scheiden, dan kunnen we opnieuw een vrijgezellenavondje bij jullie plannen, hahaha 

Warkum:
Hjoed wi it sa fier, Hendina moest yn it spier! Frygesellydei yn Volendam, Dat is wat der op de foto kwam! Folle leafs en in dikke tut fan de fammen ut Warkum!  

Anja, Tineke, Annemiek, Sonja, Patricia, Jacqueline, Inge, Wendy en Jolanda uit Bergen:
Wij, een groep van negen meiden uit Bergen, hebben Anja’s vrijgezellenfeestje hier gevierd. Het was in 1 woord Fantastisch! We hebben vreselijk gelachen, maar zijn ook serieus aan het werk geweest!! Met alle goeie tips van de fotografen en engelengeduld zijn er echt hele mooie foto’s gemaakt. Het is ontzettend leuk om te doen en in de studio voel je je meteen op je gemak. Lekker muziekje, lekker drankje en al je fantasieën uitleven voor de lens. Echt bedankt en tot de volgende keer!